TILMELDING TIL WINTER CAMP 2016

For at tilmelde dig skal du have et bruger login

Opret bruger

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
REDSAND MX PARK

Søg på siden

REDSAND MX PARK

REDSAND MX PARK er en af de bedste MX & Enduro anlæg i Europa, 250 km syd for Barcelona, bestående af i alt 5 MX-baner. Sværhedsgraden varierer fra bane til bane, og der er derfor rig mulighed for at blive trænet i alle motocrosskunstens facetter.

Vigtigst af alt er, at banerne bliver vedligeholdt, således at man hver dag kommer til en perfekt præpareret bane.

Modsat de fleste steder i Spanien – hvor...

#128 - Rasmus Jorgensen - DK - Logo

REDSAND MX PARK er et af de bedste MX & Enduro anlæg i Europa, 250 km syd for Barcelona, hvor vejret er perfekt til vintertræning - dagstemperaturen ligger typisk fra 15 til 20° C og normalt under 35-40mm nedbør ommåneden.

Der er 4 MX- og 2 Enduro-baner. Sværhedsgraden varierer fra bane til bane, så der er rig mulighed for at blive trænet i alle motocrosskunstens facetter.

Vigtigst af alt er, at banerne bliver vedligeholdt, således at man hver dag kommer til en perfekt præpareret bane.

Modsat de fleste steder i Spanien – hvor banerne er stenhårde med blå dækstreger overalt – har disse baner perfekt underlag, hvor der udvikles spor og huller i løbet af dagen. Det gør det kvaliteten af træningen - og ikke mindst glæden ved at køre meget bedre. Banerne minder meget om, hvad vi møder herhjemme på løbsdagene.

RED SAND MX PARK bliver i flittigt brugt af EM-og VM-kørere samt fabriksteams i januar og februar måned, så der er rig mulighed for at se og møde nogle af de professionelle kørere i deres forberedelse til sæsonen.

Banenes layout bliver fornyet hvert år med fokus på kørerne - både professionelle og amatører, for at forbedre kvalitet, design og sikkerhed så de både er sjove og attraktive. I år vil vi fokusere på kvalitet, de nye design er lavet af Freddy Verherstraeten - en af de bedste i verden. Alle banerne er dækker et samlet område på 300.000 kvadratmeter.