TILMELDING TIL WINTER CAMP 2016

For at tilmelde dig skal du have et bruger login

Opret bruger

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Om

Søg på siden

HOTEL INTUR BONAIRE - Benicássim

HOTEL INTUR BONAIRE - Benicássim

15-20 minutters kørsel fra REDSAND MX PARK, i den dejlige ferieby Benicássim, helt ud til vandet, ligger Insur HOTEL INTUR BONAIRE, som skaber de perfekte rammer til en lærerig træningsskole. Det er vigtigt for mig, at du har de bedste rammer til at dygtiggøre dig på crosseren, men det er bestemt også vigtigt at du efter en hård træningsdag kommer tilbage på et dejligt hotel, hvor der er rig mulighed for...

#128 - Rasmus Jorgensen - DK - Logo
HOTEL INTUR BONAIRE - Benicássim

15-20 minutters kørsel fra REDSAND MX PARK, i den dejlige ferieby Benicássim, helt ud til vandet, ligger Insur HOTEL INTUR BONAIRE, som skaber de perfekte rammer til en lærerig træningsskole. Det er vigtigt for mig, at du har de bedste rammer til at dygtiggøre dig på crosseren, men det er bestemt også vigtigt at du efter en hård træningsdag kommer tilbage på et dejligt hotel, hvor der er rig mulighed for afslapning, sjov og ballade samt mange andre aktiviteter. (Vigtigst af alt - så står buffeten klar.)

Jeg er meget glad for, at kunne tilbyde hele pakken, så I som kører/familie, ikke behøver at tænke på andet end henholdsvis at holde ferie og køre motocross.

Der er mulighed for at købe hele pakken med fuld forplejning, træningscenter etc. Men ønsker I at leje en lejlighed, og selv stå for resten er det også muligt.

 
thumb HOTEL BONAIRE 01
thumb HOTEL BONAIRE BUFFET 17
HOTEL BONAIRE - PARKEN

 

HOTEL INTUR BONAIRE, som ligger blot ca. 100 meter fra Heliopolis stranden og kun 15 minutter fra centrum af Castellón, tilbyder alle de bekvemmeligheder for et 4-stjernet hotel i en vidunderlig situation. Beliggenhed i et beboelsesområde i Benicassim meget tæt på byens centrum. HOTEL INTUR BONAIRE er synonymt med komfort, kvalitet, service med alle de faciliteter, som gør et ophold uforglemmeligt.
83 rummelige og komfortable værelser fuldt udstyret med Wi-Fi, TV, pengeskab, badeværelse, aircondition og mini bar ...

Fitness

Der er også et veludstyret fitness center

thumb HOTEL BONAIRE Fitmess 1
thumb HOTEL BONAIRE Fitmess 5
thumb HOTEL BONAIRE Fitmess 6