TILMELDING TIL WINTER CAMP 2016

For at tilmelde dig skal du have et bruger login

Opret bruger

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Om

Søg på siden

Hvad er en god træningsskole?
Hvad er en god træningsskole?
#128 - Rasmus Jorgensen - DK

For mig er en god træningsskole et forløb, hvor vi fokuserer på at give de enkelte kørere individuelle værktøjer, til at forbedre deres kunnen og sikkerhed på cyklen. Det er vigtigt at have den rigtige teknik og sikkerhed på cyklen, for at kunne forøge farten. Det gøres kun ved at se på, hvad I hver især kan og bygge videre på det.

Der er ikke to kørere i verden, der er ens...

REDSAND MX PARK
REDSAND MX PARK
#128 - Rasmus Jorgensen - DK

REDSAND MX PARK er en af de bedste MX & Enduro anlæg i Europa, 250 km syd for Barcelona, bestående af i alt 5 MX-baner. Sværhedsgraden varierer fra bane til bane, og der er derfor rig mulighed for at blive trænet i alle motocrosskunstens facetter.

Vigtigst af alt er, at banerne bliver vedligeholdt, således at man hver dag kommer til en perfekt præpareret bane.

Modsat de fleste steder i Spanien – hvor...

HOTEL INTUR BONAIRE - Benicássim
HOTEL INTUR BONAIRE - Benicássim
#128 - Rasmus Jorgensen - DK

15-20 minutters kørsel fra REDSAND MX PARK, i den dejlige ferieby Benicássim, helt ud til vandet, ligger Insur HOTEL INTUR BONAIRE, som skaber de perfekte rammer til en lærerig træningsskole. Det er vigtigt for mig, at du har de bedste rammer til at dygtiggøre dig på crosseren, men det er bestemt også vigtigt at du efter en hård træningsdag kommer tilbage på et dejligt hotel, hvor der er rig mulighed for...